joi, 18 martie 2010

Despre Substante.......

Multi vor spune copiind-ul pe Teo....ca si ciorba e o substanta....vorbim aici stric de substante mai mult sau mai putin agreate de legislatia romaneasca....

Iesind in seara asta cu fratemiu din ksa....mergnd cu un scop mai mult sau mai putin stabilit....practic hoinarind prin izvor cu intentia de a o scoate pe Ana din caminul de la izvor pentru savurarea unei doze de nicotina....din discutie in discutie vorbeam cu fratemiu despre panica pe care anumite persoane o incearca atunci knd au ceva in posesie.
Sunt cate unii panicati rau de tot kre knd au ceva la ei si vad okii albastrii ( po-po , 5-0, coppers , depinde cum va place sa le spuneti)... incep sa dea din colt in colt...priviri dubioase kre incercand sa para kt mai naturale atrag atentia intr-un mod evident.
Bai,.....sincer....voi credeti ca atunci knd cumparati gramul de fericire....vanzatorul de vise va da odata cu el o reclama de aia luminoasa cu sagetele si becuri colorate pe care o purtati deasupra capului si care atrage atentia la ce posedati prin portofele captuseala sau mai nou indesate pe la kilotei?

Va recomand tuturor sa urmariti http://www.youtube.com/profile?user=cafedeko#p/u/4/YsPxLxKmqtI ....pe langa doza de ras o sa aflati si kestii adevarate....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu